MAĎARSKÝ GULÁŠ S KYSELÝM ZELÍM.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / GULÁŠ / GULÁŠ HOVĚZÍ / 




INGREDIENCE: 300 g hovězího masa, mouka, 150 g anglické slaniny, 1 l vody, bílé víno, mletá paprika, kmín, sůl, 500 g kyselého zelí, rajský protlak.

POSTUP PŘÍPRAVY: Slaninu osmahneme a přidáme k ní kousky nakrájeného hovězího masa poprášeného moukou. Opečeme do zhnědnutí, poté maso ochutíme solí, sladkou paprikou, kmínem a přilijeme horkou vodu. Maso dusíme pod pokličkou. Po vysmahnutí přidáme opět vodu, potom víno a nakonec kysané zelí. Znova přikryjeme pokličkou a dusíme doměkka. Před podáváním dochutíme lžičkou rajského protlaku na talíři. Podáváme s chlebem.



MAĎARSKÝ GULÁŠ S KYSELÝM ZELÍM. MAĎARSKÝ GULÁŠ S KYSELÝM ZELÍM.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1368 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz